Sinterklaas bordtekening

Sinterklaas bordtekening

Sinterklaas
Bordtekening / Krijttekening

Sinterklaas is als ansichtkaart los verkrijgbaar, maar ook per 10 stuks. Je ontvangt dan 20% korting op deze 10 kaarten. De korting is al in de getoonde prijs op deze pagina verrekend. Ook kan er gekozen worden om enveloppen bij te bestellen.

Als A4 prent is Sinterklaas per stuk te bestellen.

1.4014.70 incl. btw

Sinterklaas
Bordtekening / Krijttekening

Krijtbord tekening gebaseerd op het jaarlijkse Sinterklaasfeest in november en december. De donkere avonden, warmte en gezelligheid in huis en een sfeer van verwachting.

De ansichtkaart is gedrukt op kwalitatief stevig papier met een dikte van 300 gram en de kaart is afgewerkt met ronde hoeken. De achterzijde is blanco, met genoeg ruimte voor een persoonlijke boodschap. De ansichtkaart heeft een A6 formaat (14,8 x 10,5 cm).

De prent is ook gedrukt op kwalitatief stevig papier met een dikte van 300 gram en afgewerkt met ronde hoeken. Mooi om te versturen of om neer te zetten in huis. De prent heeft een A4 formaat (29,7 x 21 cm).

Heiligman
Het is uitkijken naar het zetten van de schoen en natuurlijk naar pakjesavond op 5 december! In verhalen en legenden is Sint Nicholaas bekend om zijn goede daden en hulp, een barmhartig persoon die vanuit de anonimiteit mensen te hulp schoot.

Sinterklaas als ansichtkaart is ook opgenomen in de kaarten set ‘Een schat aan feesten‘, ‘Herfstschatten‘ en ‘Kaarten set Sinterklaas‘.

De A4 prent Sinterklaas is los verkrijgbaar maar is ook verkrijgbaar in de 12-delige prenten set ‘Jaarfeesten prenten set‘ en de set ‘Een schat aan Sinterklaas‘.