Sneeuwmannen krijttekening

Sneeuwmannen krijttekening

Sneeuwmannen
Bordtekening / Krijttekening

Sneeuwmannen is als ansichtkaart los verkrijgbaar, maar ook per 10 stuks. Je ontvangt dan 20% korting op deze 10 kaarten. De korting is al in de getoonde prijs op deze pagina verrekend. Ook kan er gekozen worden om enveloppen bij te bestellen.

Als A4 prent is Sneeuwmannen per stuk te bestellen.

1.4014.70 incl. btw

Sneeuwmannen
Bordtekening / Krijttekening

Winter bordtekening met diverse sneeuwmannen.

De ansichtkaart is gedrukt op kwalitatief stevig papier met een dikte van 300 gram en de kaart is afgewerkt met ronde hoeken. De achterzijde is blanco, met genoeg ruimte voor een persoonlijke boodschap. De ansichtkaart heeft een A6 formaat (14,8 x 10,5 cm).

De A4 prent is ook gedrukt op kwalitatief stevig papier met een dikte van 300 gram en afgewerkt met ronde hoeken. Mooi om te versturen of om neer te zetten in huis. De prent heeft een A4 formaat (29,7 x 21 cm).

Winter
Deze Sneeuwmannen winter tekening is afgeleid van een oud negatief dat ik tegenkwam in de foto collectie van mijn ouders.
Een negatief waarop mijn moeder en een aantal broers en zussen te midden staan van enorme sneeuwpoppen. Het soort sneeuwpoppen waar kinderen (en volwassenen) van dromen!

Sneeuwmannen is als kaart los verkrijgbaar en zit ook in de set ‘Winterschatten‘, ‘Een schat aan kerstkaarten’, en ‘Een schat aan kerst‘.

De A4 prent van Sneeuwmannen is los verkrijgbaar en zit ook in de set ‘Een schat aan winter‘.