Sterrengift bordtekening

Sterrengift bordtekening

Sterrengift
Bordtekening / Krijttekening

Als ansichtkaart is Sterrengift los verkrijgbaar, maar ook per 10 stuks. Je ontvangt dan 20% korting op deze 10 kaarten. De korting is al in de getoonde prijs op deze pagina verrekend. Ook kan er gekozen worden om enveloppen bij te bestellen.

Als prent of fine art print is Sterrengift per stuk te bestellen.

1.4039.95 incl. btw

Sterrengift
Bordtekening / Krijttekening

Bordtekening van het lopen van de adventstuin.

De ansichtkaart is gedrukt op kwalitatief stevig papier met een dikte van 300 gram en de kaart is afgewerkt met ronde hoeken. De achterzijde is blanco, met genoeg ruimte voor een persoonlijke boodschap. De ansichtkaart heeft een A6 formaat (14,8 x 10,5 cm).

De prent is ook gedrukt op kwalitatief stevig papier met een dikte van 300 gram en afgewerkt met ronde hoeken. Mooi om te versturen of om neer te zetten in huis. De prent heeft een A4 formaat (29,7 x 21 cm).

Een fine art print is een hoogwaardige print van dezelfde afbeelding. Deze is gedrukt op A4 formaat maar het formaat van de print zelf is A5. Dit zorgt ervoor dat de afbeelding een breed kader heeft wat het uitermate geschikt maak voor presentatie in een lijst met passe-partout.

Advent
In de decembermaand is de jaarlijkse groeicyclus van de natuur bijna ten einde. De aarde lijkt in rust, het is vroeg donker en akkers worden voorbereid op het nieuwe jaar. Maar in de aarde is het licht aanwezig, gezaaid door de sterren in de Adventstijd. In het voorjaar zorgt deze kiemkracht voor nieuwe groei en leven. Dit naar binnen keren om ook persoonlijk verder te groeien wordt verbeeld in het lopen van het adventstuintje. De advent spiraal gemaakt van dennengroen draait naar binnen waar in het midden een grote kaars staat waar je de eigen kaars aansteekt. Met het brandende kaarsje loop je de spiraal weer terug en ergens in de spiraal mag je het kaarsje een plek geven.

De adventstijd is een tijd van bezinning om in het voorjaar weer als nieuw je eigen weg te vervolgen.

Sterrengift is onderdeel van de tekeningen serie jaarfeesten en zit o.a. ook in de sets ‘Een schat aan feesten‘, ‘Winterschatten‘ en ‘Een schat aan kerstkaarten‘ en ‘Een schat aan winter’.

De A4 prent van Sterrengift is los verkrijgbaar maar is ook verkrijgbaar in de 12-delige prenten set ‘Jaarfeesten prenten set‘ en in de set ‘Een schat aan Kerst‘.