Tot de nieuwe maan krijttekening

Tot de nieuwe maan
Krijttekening

Als ansichtkaart is Tot de nieuwe maan los verkrijgbaar, maar ook per 10 stuks. Je ontvangt dan 20% korting op deze 10 kaarten. De korting is al in de getoonde prijs op deze pagina verrekend. Ook kan er gekozen worden om enveloppen bij te bestellen.

Als fine art print is Tot de nieuwe maan per stuk te bestellen.

1.4039.95 incl. btw

Tot de nieuwe maan
Krijttekening

Van de eerste nieuwe maansikkel van de 9e maand van de Islamitische kalender tot de eerste maansikkel van de volgende nieuwe maan is de Ramadan. Een vastenperiode waarbij naast inkeer en zelfreflectie, dankbaarheid, saamhorigheid en naastenliefde centraal staan.

De ansichtkaart is gedrukt op kwalitatief stevig papier met een dikte van 300 gram en de kaart is afgewerkt met ronde hoeken. De achterzijde is blanco, met genoeg ruimte voor een persoonlijke boodschap. De ansichtkaart heeft een A6 formaat (14,8 x 10,5 cm).

Een fine art print is een hoogwaardige print van dezelfde afbeelding. Deze is gedrukt op A4 formaat maar het formaat van de print zelf is A5. Dit zorgt ervoor dat de afbeelding een breed kader heeft wat het uitermate geschikt maak voor presentatie in een lijst met passe-partout.