Toverlux Raamhanger

Toverlux Raamhanger voor toverplaten

Toverlux Raamhanger

De Raamhanger is een lijst voor de toverplaten uit de collectie van Toverlux. De raamhanger heeft een formaat van 24 x 24 cm  en bestaat uit een tweedelig houten frame van Berkenhout met opengewerkte binnenzijde waardoor natuurlijk tegenlicht de geplaatste Toverplaat uitlicht.

De toverplaten van Kapitein Kalk zijn verkrijgbaar in deze webshop, maar ook in de webshop van Toverlux.com waar ook prachtige platen van andere kunstenaars te vinden zijn.

19.95 incl. btw

Op voorraad

Toverlux Raamhanger

De Raamhanger is een lijst voor de toverplaten uit de collectie van Toverlux waarbij het tegenlicht komt van natuurlijk licht. De raamhanger heeft een formaat van 24 x 24 cm  en bestaat uit een tweedelig houten frame van Berkenhout met opengewerkte binnen zijde waar het daglicht doorheen komt. De Toverplaten worden eenvoudig tussen de voor- en achterzijde geplaatst. De raamhanger kan worden opgehangen voor het raam door een meegeleverd zuignapje. Ook kan de Raamhanger worden neergezet door twee pinnetjes aan de achterzijde van het frame te bevestigen. Deze worden natuurlijk bij de Raamhanger geleverd.