Toverplaat De terugkeer van het licht

Toverplaat De terugkeer van het licht

Toverplaat De terugkeer van het licht

De Toverplaat ‘De terugkeer van het licht’ is een lichtdoorlatend kunstwerk dat past in de Toverlamp en de Raamhanger van Toverlux.
‘De terugkeer van het licht’ neemt je mee naar het einde van de winter waar de dagen weer duidelijk langer worden. Sneeuwklokjes zijn de pioniers die hun kopjes boven de grond laten zien en blijk geven van alle bedrijvigheid onder het oppervlakte van de nu nog schijnbaar slapende natuur. De lente komt eraan!

De Toverplaat heeft een afmeting van 19 x 19 cm.

7.95 incl. btw

Op voorraad

Toverplaat De terugkeer van het licht
Passend in de lichtcollectie van Toverlux.com

De bordtekening De terugkeer van het licht als speciale uitgave voor de lichtproducten van Toverlux. De Toverplaat is een lichtdoorlatend kunstwerk dat past in de Toverlamp en de Raamhanger van Toverlux. De Toverplaat is gemaakt van polypropyleen, een stevig materiaal dat scheur vast en buigzaam is. Door de transparantie van het materiaal worden de kleuren van het kunstwerk extra levendig.  De Toverplaten hebben een afmeting van 19 x 19 cm.

De toverplaat ‘De terugkeer van het licht’ is geïnspireerd op het lichtfeest Maria Lichtmis. Waar we met Sint Maarten het dragen van het licht letterlijk en figuurlijk van de natuur overnemen en de eerste kaars aansteken, verwelkomen we op 2 februari met Maria Lichtmis het natuurlijke licht en het begin van een nieuwe groei-cyclus in de natuur. Sneeuwklokjes steken om deze tijd hun kopjes boven de grond en we verwelkomen de steeds vroeger licht wordende ochtenden.

De raamhanger waar de toverplaat in past is los verkrijgbaar in de webshop.

De Toverlamp is verkrijgbaar via Toverlux.com.