Toverplaat Herfstmoed

Toverplaat Herfstmoed

Toverplaat Herfstmoed

De Toverplaat ‘Herfstmoed’ is een lichtdoorlatend kunstwerk dat past in de Toverlamp en de Raamhanger van Toverlux.
‘Herfstmoed’ verbeeld op eigen wijze het verhaal van Sint Joris en de draak en is geïnspireerd op het Michaëlsfeest. Met de donkere dagen in het vooruitschiet is het goed om de in onszelf aanwezig moed weer aan te (h)erkennen!

De Toverplaat heeft een afmeting van 19 x 19 cm.

7.95 incl. btw

Op voorraad

Toverplaat Herfstmoed
Passend in de lichtcollectie van Toverlux.com

De bordtekening Herfstmoed als speciale uitgave voor de lichtproducten van Toverlux. De Toverplaat is een lichtdoorlatend kunstwerk dat past in de Toverlamp en de Raamhanger van Toverlux. De Toverplaat is gemaakt van polypropyleen, een stevig materiaal dat scheur vast en buigzaam is. Door de transparantie van het materiaal worden de kleuren van het kunstwerk extra levendig.  De Toverplaten hebben een afmeting van 19 x 19 cm.

De toverplaat ‘Herfstmoed‘ is geïnspireerd op het Michaëlsfeest, gevierd in de herfsttijd. Dit is ook wel de Drakentijd, een tijd die vraagt om moed en wilskracht om ten strijde te trekken tegen onze innerlijke draken. De vrijheid en zorgeloosheid van de zomer laten we los en de donkere maanden liggen weer voor ons. Maar je hoeft echt geen ridder te zijn of er zo uit te zien om moedig te zijn.

De raamhanger waar de toverplaat in past is los verkrijgbaar in de webshop.

De Toverlamp is verkrijgbaar via Toverlux.com.