Vliegenzwam krijttekening

Vliegenzwam krijttekening

Vliegenzwam
Bordtekening / Krijttekening

Vliegenzwam is als ansichtkaart los verkrijgbaar, maar ook per 10 stuks. Je ontvangt dan 20% korting op deze 10 kaarten. De korting is al in de getoonde prijs op deze pagina verrekend. Ook kan er gekozen worden om enveloppen bij te bestellen.

Als A4 prent is Vliegenzwam per stuk te bestellen.

1.4014.70 incl. btw

Vliegenzwam
Bordtekening / Krijttekening

Herfst, vallende blaadjes, regenplassen, felle kleuren rood, geel en oranje en natuurlijk paddenstoelen. Met in het bijzonder de rood met witte stippen: De Vliegenzwam.

De ansichtkaart is gedrukt op kwalitatief stevig papier met een dikte van 300 gram en de kaart is afgewerkt met ronde hoeken. De achterzijde is blanco, met genoeg ruimte voor een persoonlijke boodschap. De ansichtkaart heeft een A6 formaat (14,8 x 10,5 cm).

De prent is ook gedrukt op kwalitatief stevig papier met een dikte van 300 gram en afgewerkt met ronde hoeken. Mooi om te versturen of om neer te zetten in huis. De prent heeft een A4 formaat (29,7 x 21 cm).

Herfst
Vliegenzwam is een echte herfst tekening en zit als ansichtkaart ook in de set ‘Herfstschatten‘. Andere herfst tekeningen zijn o.a. Kastanjes, Lantaarntocht, Het temmen van de draak, Sinterklaas en Hengelaars.

De A4 prent Vliegenzwam is los verkrijgbaar maar is ook verkrijgbaar in de herfst set ‘Herfstmoed‘.