Voordat wij zuidwaarts gaan krijttekening

Voordat wij zuidwaarts gaan krijttekening

Voordat wij zuidwaarts gaan
Bordtekening / Krijttekening

Voordat wij zuidwaarts gaan is als ansichtkaart los verkrijgbaar, maar ook per 10 stuks. Je ontvangt dan 20% korting op deze 10 kaarten. De korting is al in de getoonde prijs op deze pagina verrekend. Ook kan er gekozen worden om enveloppen bij te bestellen.

Als A4 prent is Voordat wij zuidwaarts gaan per stuk te bestellen.

1.4014.70 incl. btw

Voordat wij Zuidwaarts gaan
Bordtekening / Krijttekening

De krijttekening Voordat wij zuidwaarts gaan is voortgekomen uit het zien van de vele trekvogels die in grote zwermen de mooiste shows weggeven. Eerst met zijn allen verspreid zittend op de takken van een boom om dan ineens bij een hard geluid gezamenlijk op te stuiven en zich in de lucht te verzamelen tot een indrukwekkende zwerm.

De ansichtkaart is gedrukt op kwalitatief stevig papier met een dikte van 300 gram en de kaart is afgewerkt met ronde hoeken. De achterzijde is blanco, met genoeg ruimte voor een persoonlijke boodschap. De ansichtkaart heeft een A6 formaat (14,8 x 10,5 cm).

De prent heeft een A4 formaat (29,7 x 21 cm) en is ook gedrukt op kwalitatief stevig papier met een dikte van 300 gram en afgewerkt met ronde hoeken. Mooi om te versturen of om neer te zetten in huis.

Voordat wij zuidwaarts gaan zit als ansichtkaart ook in de set ‘Herfstschatten‘ en ‘Herfstmoed‘.