Waterlelie krijttekening

Waterlelie krijttekening

Waterlelie
Bordtekening / Krijttekening

Waterlelie is als ansichtkaart los verkrijgbaar, maar ook per 10 stuks. Je ontvangt dan 20% korting op deze 10 kaarten. De korting is al in de getoonde prijs op deze pagina verrekend. Ook kan er gekozen worden om enveloppen bij te bestellen.

Als prent en fine art print is Waterlelie per stuk te bestellen.

1.4039.95 incl. btw

Waterlelie
Bordtekening / Krijttekening

Krijttekening van een waterlelie in het maanlicht.

De ansichtkaart is gedrukt op kwalitatief stevig papier met een dikte van 300 gram en de kaart is afgewerkt met ronde hoeken. De achterzijde is blanco, met genoeg ruimte voor een persoonlijke boodschap. De ansichtkaart heeft een A6 formaat (14,8 x 10,5 cm).

De prent is ook gedrukt op kwalitatief stevig papier met een dikte van 300 gram en afgewerkt met ronde hoeken. Mooi om te versturen of om neer te zetten in huis. De prent heeft een A4 formaat (29,7 x 21 cm).

Een fine art print is een hoogwaardige print van dezelfde afbeelding. Deze is gedrukt op A4 formaat maar het formaat van de print zelf is A5. Dit zorgt ervoor dat de afbeelding een breed kader heeft wat het uitermate geschikt maak voor presentatie in een lijst met passe-partout.

Een nieuw begin
Dromen, wensen en hoop voor de toekomst. De waterlelie bleef als idee in mijn hoofd zitten omtrent het thema geboorte en uiteindelijk werd de krijttekening een nachtelijk tafereel met de maan en sterren die beschermend over de bloemen waken.

Waterlelie is als kaart los verkrijgbaar en zit ook in de set ‘Lenteschatten’ en ‘Een schat aan voorjaar’.

De A4 prent van Waterlelie is los verkrijgbaar en zit ook in de set ‘Een schat aan voorjaar’.