Wenslicht bordtekening

Bordtekening Wenslicht, Blackboard drawing Wishing Light

Wenslicht
Bordtekening / Krijttekening

Als ansichtkaart is Wenslicht los verkrijgbaar, maar ook per 10 stuks. Je ontvangt dan 20% korting op deze 10 kaarten. De korting is al in de getoonde prijs op deze pagina verrekend. Ook kan er gekozen worden om enveloppen bij te bestellen.

Als A4 prent is Wenslicht per stuk te bestellen.

1.4014.70 incl. btw

Wenslicht
Bordtekening / Krijttekening

Bordtekening van een sterrenhemel vol wenslampionnen. Tientallen lichtpuntjes, dichtbij en veraf, afstekend tegen de donkere avondhemel. Allemaal wensen en herinneringen die worden weerspiegeld en vermenigvuldigd op het wateroppervlak.

Lichtfeesten
De wenslampion past mooi bij het gedachtengoed van lichtfeesten wereldwijd. Letterlijk licht in de duisternis en drager van wensen, goede hoop, troost en herinnering.

De ansichtkaart is gedrukt op kwalitatief stevig papier met een dikte van 300 gram en de kaart is afgewerkt met ronde hoeken. De achterzijde is blanco, met genoeg ruimte voor een persoonlijke boodschap. De ansichtkaart heeft een A6 formaat (14,8 x 10,5 cm).

De A4 prent Wenslicht is gedrukt op kwalitatief stevig papier met een dikte van 300 gram en afgewerkt met ronde hoeken. Mooi om te versturen of om neer te zetten in huis. De prent heeft een A4 formaat (29,7 x 21 cm).