De Bij en de Kapitein Zomer en Herfst ansichtkaarten set

Twintig-delige Zomer en Herfst ansichtkaarten set van De Bij en de Kapitein, uitgave zomer/herfst 2021. Een samenwerking tussen Eentje van Margo en Kapitein Kalk.

20.0027.00 incl. btw

Zomer en Herfst ansichtkaarten set van De Bij en de Kapitein

Twintig-delige Zomer en Herfst ansichtkaarten set van De Bij en de Kapitein, uitgave zomer/herfst 2021.

De Bij en de Kapitein is een samenwerking tussen EentjevanMargo en Kapitein Kalk. Gelijkgestemde kunstenaars bij wie in het voorjaar van 2021 het plan ontstond om samen te gaan werken. Met ons werk en deze samenwerking nemen we je aan de hand mee door de seizoenen.  De verfijnde tekeningen van Margo en de bordtekeningen van Geertje vullen elkaar mooi aan. Voor deze periode heb je voor iedere gelegenheid een kaart voor handen. Of het nou is om iemand een kaartje te sturen, of als sfeerbeeld voor je eigen seizoenstafel.

Deze Zomer en Herfst kaarten set bevat 10 prachtige tekeningen van Margo Heine Slezak en 10 tekeningen van Geertje Kapteijns.

De tekeningen en werken van Margo en Geertje vinden hun oorsprong in het Vrijeschool– en/of Waldorfonderwijs. Centraal staat het ritme van het jaar door het beleven van de seizoenen en jaarfeesten en een kindertijd vol verwondering en avontuur.

Wil je één of meerdere van deze sets aanschaffen in schoolverband, of heb je zelf een winkel en ben je geïnteresseerd in de doorverkoop van deze mooie set? Neem dan even contact op met mij via email. Dan bespreken we de mogelijkheden.