Zomerzwemmen aquarel

Zomerzwemmen aquarel

Zomerzwemmen 
aquareltekening

Als ansichtkaart is Zomerzwemmen (zwemster) los verkrijgbaar, maar ook per 10 stuks. Je ontvangt dan 20% korting op deze 10 kaarten. De korting is al in de getoonde prijs op deze pagina verrekend. Ook kan er gekozen worden om enveloppen bij te bestellen.

Als fine art print is Zomerzwemmen per stuk te bestellen.

1.4039.95 incl. btw

Zomerzwemmen
aquareltekening

Zomerzwemmen (zwemster), voor iedereen die geniet van zwemmen.

De ansichtkaart is gedrukt op kwalitatief stevig papier met een dikte van 300 gram en de kaart is afgewerkt met ronde hoeken. De achterzijde is blanco, met genoeg ruimte voor een persoonlijke boodschap. De ansichtkaart heeft een A6 formaat (14,8 x 10,5 cm).

Een fine art print is een hoogwaardige print van dezelfde afbeelding. Deze is eveneens gedrukt op A4 formaat maar het formaat van de print zelf is A5. Dit zorgt ervoor dat de afbeelding een breed kader heeft wat het uitermate geschikt maak voor presentatie in een lijst met passe-partout.

Zomer
De aquarel Zomerzwemmen past in het zomerseizoen. Lekker rondrennen in je zwemkleding, pootje baden, zandkastelen bouwen op een strandje. Als ik deze kaart zie denk ik altijd aan het liedje ‘The swimming song’ uitgevoerd door Kate en Ann McGarrigle. Het geeft zo mooi het vrije en onoverwinnelijke gevoel van zwemmen in de zomer weer. Zomerzwemmen zit ook in de kaarten set ‘Zomerschatten‘.