De Kapitein

Welkom op de website van Kapitein Kalk.

Kapitein Kalk verdiept zich in illustratief ontwerp.

Ik maak illustraties in opdracht voor particulieren en bedrijven die behoefte hebben aan een meer persoonlijke aanpak wanneer ze zich bij het aanwezige aanbod niet thuis voelen omdat het hun aard of boodschap te weinig weerspiegeld. In een persoonlijk gesprek nemen we zorgvuldig je vraag onder de loep en komen gezamenlijk tot de kernpunten die in de opdracht uitgewerkt zullen worden. Een opdracht kan variëren tot het voorbereiden, uitwerken en aanleveren van een illustratie tot het drukklaar maken van daarbij behorend drukwerk.

Daarnaast illustreer ik vrij werk; krijtborden gericht op de seizoenen en jaarfeesten die zich door het jaar heen aandienen. Een lopend proces. De illustraties die ik gemaakt heb zijn te bestellen als luxe postkaarten: kleine kunstwerkjes die aanmoedigen om bewuster stil te staan bij de tijd van het jaar of een bepaalde gebeurtenis en het gevoel dat hierbij past.

Bekijk webshop De Schatten van de Kapitein voor te bestellen producten zoals de luxe kaarten.

Onder De Zeemijlen van de Kapitein tref je mijn portfolio.

Op de berichten pagina Wat houdt de Kapitein bezig breng ik o.a. mijn vrije werk dat (nog) niet als kaart is uitgebracht en andere zaken aan het licht.

Heb je een vraag, groot of klein, aarzel dan niet om het contactformulier in te vullen of mij een e-mail te sturen. Ik kom graag in contact!

Kapitein Kalk, a.k.a. Geertje Kapteijns

kapiteinkalk@gmail.com