De Kapitein

Welkom op de website van Kapitein Kalk.

Eind 2018 zag Kapitein Kalk het daglicht. Ik had behoefte aan vertraging en verdieping en wilde mijn creativiteit weer ten volle in kunnen zetten. Ik wilde weer tekenen en schilderen, mijn eigen ideeën uitwerken. Wat die ideeën precies allemaal waren of zouden worden wist ik toen ook nog niet, maar het voelde zeker als de juiste koers. Ik ging uit loondienst en begon voor mijzelf. 

Houvast hierin bleek de school waar mijn kinderen heen gaan, de Dordtse Vrije School.  Ik maakte kennis met de manier waarop er stilgestaan wordt bij de seizoenen en jaarfeesten en dit bleek een enorme bron van inspiratie. Ik begon met het maken van bordtekeningen en na verloop van tijd bracht ik deze uit als kaart, poster of fine art print. Kleine kunstwerken die aanmoedigen om bewuster stil te staan bij de tijd van het jaar of een bepaalde gebeurtenis en het gevoel dat hierbij past. 

De bordtekeningen zelf zijn kwetsbaar en vergankelijk, en worden uiteindelijk weer gewist.

Kapitein KalkGeertje Kapteijns

kapiteinkalk@gmail.com

Kapitein Kalk is één kant van het beeldende werk wat ik maak, waarin ik de dromen en verlangens van kind (mogen) zijn uitwerk. Wil je meer beeldend werk van mij zien kijk dan ook op www.geertjekapteijns.nl

Contact en informatie

kapiteinkalk@gmail.com
Thuishaven: Dordrecht
Kvk: 73094773

Volg de Kapitein op Instagram en/of Facebook

Algemene voorwaarden

Betaalmethodes

Bestellingen worden verzonden na ontvangst van de betaling.

• iDEAL
• Directe overschrijving
• PayPal
• Creditcard
• Giropay
• KBC/CBC
• Bancontact
• SOFORT banking

Rekeninginformatie van de Kapitein:
IBAN: NL50 KNAB 0403 8080 65
BIC: KNABNL2H

t.n.v. G Kapteijns
Vermeld bij een overschrijving altijd je 
bestelnummer.

Verzendkosten

Kapitein Kalk hanteert een vast tarief voor verzendkosten.

Binnen NL: € 5,50
Buiten NL:  € 10,-

Woon je in Dordrecht 
en voorkom je liever
verzendkosten? Kies dan voor ‘afhalen in Dordrecht’.

Via email maken we een afspraak hiervoor.

Posters A4 worden verzonden in een stevige verpakking.

 

Nieuwsbrief

Flessenpost

Blijf op de hoogte van de Kapitein en meld je aan voor de nieuwsbrief! Deze wordt zonder vaste regelmaat enkele keren per jaar verzonden.

* verplicht veld